loading...

Tips Gubahan Hantaran Buah-buahan


Tips Gubahan Hantaran Buah-buahan | musim perkahwinan menjelang lagi . Juga ramai yang sedang merancang pertunangan. Maka, barang hantaran adalah satu keperluan . Kali ini saya akan fokus pada hantaran buah - buahan . Untuk menghasilkan hantaran buah - buahan yang menarik , anda perlukan bekas yang sesuai untuk menampungnya . Antara bekas - bekas yang sesuai yang anda boleh gunakan adalah seperti di bawah .


Tips Gubahan Hantaran Buah-buahanTips Gubahan Hantaran Buah-buahan

Tips Gubahan Hantaran Buah-buahan

Di atas adalah antara hantaran buah - bauahan yang saya dapat di carian Google . Ada beberapa tips yang anda boleh gunakan untuk menghasilkan hantaran yang menarik .


Tips Gubahan Hantaran Buah-buahan


Buah Tidak Berlebihan

Tidak kira apa jenis buah yang anda gunakan , cuba pastikan ianya tidak terlalu berlebihan dari bekasnya kerana ianya hanya akan membuat hantaran buah - buahan anda kelihatan semak .


Tips Gubahan Hantaran Buah-buahanBuah Tidak Sedikit


Jika anda gunakan buah - buahan dengan jumlah minima dari bekasnya , hantaran anda akan kelihatan agak ' cacat ' . Nanti orang akan kata anda lokek pula . Justeru itu biarlah jumlah buah - buahan itu berpatutan dan sedap mata memandang .


Tips Gubahan Hantaran Buah-buahan


Tips Gubahan Hantaran Buah-buahan


Hiasan Yang Simple


Dari sudut hiasan , bagi saya , hiasan yang simple lebih kelihatan menarik . Jika berlebihan ianya kelihatan seperti buah di dalam taman bunga pula . Maka objek buah itu akan jadi tenggelam dek kerana hiasan yang berlebihan .

Saya harap tips - tips di atas dapat membantu anda menghasilkan hataran buah - buahan menjelang hari bahagia anda nanti .

0 comments:

Post a Comment

Copyright © 2015-2016 SUATU KEHIDUPAN
| Distributed By Belog Kehidupan